ssossossossosso

Forums

Covering OroCRM topics, including community updates and company announcements.  Subscribe

Forums Forums OroCommerce 404 error for /about

This topic contains 16 replies, has 4 voices, and was last updated by  msulima 8 months, 2 weeks ago.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author
    Replies
  • #31956

    dandries
    Participant

    Hi,

    What version of orocommerce have you installed, 1.0.0?

    #31957

    According to composer.json – yes.

    #31958

    Code was downloaded from github a week ago.

    #31959

    dandries
    Participant

    Hi,

    You need to make sure that the message queue consumer is running. For this, you need to execute the command:

    Let me know if this works for you.

    #31960

    Yes, it works. Thank you.

    #31961

    saqibbhat96
    Participant

    Hello Евгений Медведев,

    May, I please know the output of this command, as it seems to work in your case.

    In my case the problem is adding new landing pages to front-end gives NOT FOUND error msg.

    Please assist
    Thanks

    #31962

    msulima
    Moderator

    Hi,
    you should run

    to process added landing pages. Without running it you will get 404 page.

    #31963

    There is no any output of this command. It starts some server, which responds to request of landing pages. I added some custom landing pages, and they worked fine, but not immidiatly.

    #31964

    msulima
    Moderator

    To get more information in console, please run

    #31965

    And how to print out console command list? For other Symfony applications “php app/console > command_list.txt” works fine. But not for OroCommerce.

    #31966

    msulima
    Moderator

    It should work with the same way. What error did you get? Tyr to increase memory limit in your environment.

    #31967

    Thanks a lot.

    #31968

    saqibbhat96
    Participant

    hello @msulima, thanks for responding
    regarding the message queuing

    why is it that whenever I make changes to web catalog, it does not show to the frontend, unless I press this command.
    It is supposed to be one time during config.
    Is there no automatic processes or cron taksks to handle this process?

    please assist
    thanks

    #31969

    msulima
    Moderator

    This command should be always running. You can achieve that with any way. I can be cron or Supervisor tools.

    #31970

    saqibbhat96
    Participant

    could you please provide a step by step procedure or helpful docs to achieve by cron or supervisor tool ?

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)

You must be logged in to reply to this topic.