ssossossossosso

Forums

Forums OroCRM OroCRM – Installation/Technical Issues or Problems Installation Parameter Issue

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  calidays 2 years, 1 month ago.

  • Creator
    Topic
  • #24194

    calidays
    Participant

    Trying to install using Composer on CentOS 7
    I’m comfortable with PHP, but am new to Symfony framework.
    Virtual Host file has been created as well as the database named ‘oro_crm’.
    Here is how i tried to install in /var/www directory.

    And here is the error message I keep getting.

    If i try installing via the Web GUI, i can access the first install.php page, but when i click ‘Next’, it routes to ‘app.php/installer’ with a blank page. the error log has the same message as above.

    Anyone running into this issue or know how to resolve or have any ideas to try?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Replies
  • #24195

    ignat
    Participant

    Hi @calidays,

    The issue might be in your app/config/parameters.yml file. I guess some attribute value was specified incorrectly after composer install. Check all values of parameters. If you won’t be able to solve this issue please share content of this file.

    Thanks,
    Ignat

    #24196

    calidays
    Participant

    Hi @ignat and thanks for the quick reply. the problem was i had special characters in the secret param value. once i changed it to alpha-numeric, it was resolved. thanks again.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.